Op funda scoort AMEO gemiddeld een 9,4. Een prachtig cijfer, waar we heel trots op zijn. Hoe we aan die 9,4 komen? Vooropgesteld: we werken voor jou, maar ook mét jou. Samen bepalen we wat het doel is van de verkoop, en op welke manier we dat willen bereiken. Daarbij zijn we ambitieus maar altijd eerlijk, en snel maar nooit gehaast.

Omdat AMEO put uit maar liefst 20 jaar ervaring op de Amsterdamse woningmarkt, realiseren we een snelle verkoop voor een mooie prijs. We regelen een plaatsing op funda en op social media voor je, en nemen jou graag werk uit handen wanneer er een taxatie of keuring nodig is. Natuurlijk zijn alle AMEO-makelaars gecertificeerd, en zijn we lid van NVM/MVA.

Zo zorgen we stap voor stap voor het beste resultaat:

STAP 1. OPBRENGST

We komen langs om je woning te bekijken, en maken op basis van het onderhoud, de ligging, financiële aspecten, juridische aspecten en de markttendens een realistische schatting van de opbrengst van de verkoop.

STAP 2. STRATEGIE

We adviseren een vraagprijs. Samen bespreken we het moment waarop de verkoop start. Natuurlijk zorgen we voor een optimale presentatie van de woning op funda en social media.

STAP 3. BEZICHTIGINGEN

Over bezichtigingsafspraken hoef je niet na te denken. Wij coördineren de afspraken en begeleiden de bezichtigingen. Ook zorgen we voor een snelle terugkoppeling.

STAP 4. ONDERHANDELEN

Komt er een mooie bieding binnen? Dan voeren wij namens jou de onderhandeling. Uiteraard doen we dit in nauw overleg met jou.

STAP 5. KOOPAKTE

Als er mondelinge overeenstemming is bereikt, dan is het tijd om een koopakte op te laten stellen. Die nemen we zorgvuldig met je door. Zijn de wettelijke 3 dagen bedenktijd voorbij? Dan is je huis definitief verkocht.

STAP 6. OVERDRACHT

In overleg plannen we de overdracht bij de notaris. Wij nemen vooraf de conceptakte van levering en de nota van afrekening voor je door, en bellen je als we opvallende zaken zien. Op de dag van de overdracht begeleiden we de inspectie van je woning. En natuurlijk zijn we erbij om je te feliciteren bij de overdracht van de woning aan de nieuwe eigenaar.