Ambitieus maar realistisch. Snel maar nooit gehaast. Met die typisch Amsterdamse mentaliteit werkt AMEO al 2 decennia op de woningmarkt in en rondom de hoofdstad. En dat wordt gewaardeerd. Op funda scoort AMEO gemiddeld een 9,4.

Wij geloven in de kracht van samenwerking. Dus nemen we bij AMEO alle tijd om te horen wat je wensen zijn. En daarom kun je ieder moment van de dag met ál je vragen bij ons terecht. Of je nu wilt kopen of verkopen, of een taxatie of (huur)prijsherziening nodig hebt. Ben je geholpen met een rechtsgeldig rapport of consultancy? Ook daar heeft AMEO de juiste experts voor in huis.

AMEO werkt al ruim 20 jaar in en rondom Amsterdam. Daardoor hebben we waardevolle kennis van de lokale markt en een relevant netwerk dat we aan kunnen spreken. Onze troef? Dat is een enorme liefde voor het vak. We hebben altijd zin om voor het beste resultaat te gaan. Voor jou én met jou.

MEER WETEN?

We komen graag bij je langs voor een oriënterend gesprek over het resultaat dat je wilt bereiken. Na afloop ontvang je een offerte doe geheel vrijblijvend is.

Bel mij voor een afspraak

Benieuwd wat AMEO voor jou kan betekenen? We bellen je graag voor een vrijblijvende afspraak.