PROFESSIONELE AANKOOPMAKELAAR AMSTERDAM

Zoek je naar een ervaren, betrouwbare en deskundige aankoopmakelaar in Amsterdam? Dan ben je bij AMEO op de goede plek. Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van aankopen. Welke woning is geschikt voor jou? Wat zijn de eisen die je stelt? Wil je wel of geen tuin? Hoeveel slaapkamers zou je het liefst hebben? Kom snel een keer langs en we bespreken jouw woonwensen.

KOM MET ZOEKOPDRACHT BIJ AANKOOPMAKELAARDIJ AMSTERDAM

Als onze aankoopmakelaar in Amsterdam om omgeving jouw woonwensen helder heeft, zet hij een zoekopdracht voor jou uit. Elke dag ontvang je informatie over woningen die nieuw in de verkoop zijn gekomen en matchen met jouw woonwensen. Dit is niet het enige dat we voor je doen. Het hele proces van kop tot staart is bij ons in goede handen. Ook de onderhandelingen kun je met een gerust hart overlaten aan onze specialisten. Kies je er liever voor om onze hulp bij slechts een onderdeel in te schakelen, dan is dat ook mogelijk. Bel of mail ons en we bespreken de mogelijke opties.

NO CURE NO PAY BIJ AANKOOPMAKELAARDIJ AMSTERDAM

Wij mogen je vertellen dat onze zoekopdrachten over het algemeen leiden tot een succes. In veel gevallen hebben we al vrij snel een geschikte werkplek of woning gevonden. Zou dit nu, om welke reden dan ook, bij jou niet lukken, dan brengen wij je niets in rekenen. AMEO kiest namelijk voor het systeem van no cure no pay.

Bel mij voor een afspraak

Benieuwd wat AMEO voor jou kan betekenen? We bellen je graag voor een vrijblijvende afspraak.