Je bent op zoek naar een woning of werkplek in Amsterdam? Dan sta je voor een uitdaging waar wij je graag en goed bij helpen. Je kunt het proces van kop tot staart bij ons uitbesteden. Van het vaststellen van het budget tot het formuleren van de zoekopdracht. En van het bepalen van een bod tot de overdracht bij de notaris. Heb je onze hulp alleen nodig bij één onderdeel van het aankoopproces? Dan kun je ons daar ook altijd voor bellen.

Eigenlijk wordt de zoektocht naar een mooie stek in Amsterdam bijna altijd met succes afgesloten. Lukt dit door omstandigheden toch niet? Dan betaal je ook niet.

Zo zorgen we stap voor stap voor het beste resultaat:

STAP 1. JOUW WENSEN

Eerst spreken we af. Samen brengen we je woonwensen en voorkeuren in kaart. Daar maken we een passend zoekprofiel bij. Op basis van dit zoekprofiel ontvang jij dagelijks een overzicht van nieuwe woningen.

STAP 2. BEZICHTIGEN

Heb je een woning gezien die je geschikt lijkt? Dan plannen wij een afspraak in bij de woning. Samen bezichtigen we de woning. Wij adviseren je over de bouwkundige staat, de actuele waarde en de ligging.

STAP 3. ONDERHANDELEN

Je wilt de woning hebben! Dan bespreken we de beste onderhandelingstactiek en eventuele ontbindende voorwaarden met je. Wij doen ondertussen uitgebreid onderzoek naar de woning. En natuurlijk nemen wij de onderhandelingen op ons.

STAP 4. KOOPAKTE

Is er een akkoord bereikt? Dan plannen wij een afspraak in bij de notaris voor het tekenen de koopakte. Samen nemen we de conceptkoopakte door. En we zijn er ook als je gaat tekenen.

STAP 5. LEVERING

Je nieuwe huis is bijna een feit. Vóór de levering checken wij of de woning goed voor je achtergelaten wordt. Voor de overdracht gaan we met je mee naar de notaris. We controleren de leveringsakte en de nota van afrekening. En daarna blijven we nog even om je hartelijk te feliciteren.